CadCorner en GPO Solutions

CadCorner en GPO Solutions implementeren softwaresystemen om het hele productontwikkelingsproces – van idee, over ontwerp en fabricage, tot en met dienst na verkoop – te stroomlijnen en zo de time-to-market te optimaliseren. Behalve geavanceerde oplossingen op maat, bieden ze advies, training en ondersteuning.

Het Nederlandse GPO Solutions is al sinds 1993 actief. Het bedrijf werd opgericht door Guy Van Kooyk en Peter Meijnhardt en wordt vandaag geleid door Robin Van Raak. In 2011 startte Xavier Werbrouck Belgisch sectorgenoot CadCorner. Beide bedrijven hebben in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd in de maakindustrie in de Benelux. In 2016 waren ze samen goed voor een omzet van 5,5 mio EUR.

Robur Capital heeft een meerderheidsbelang in de groep waarin CadCorner en GPO Solutions zijn ondergebracht. De firma’s werken onder hun eigen naam. Verwacht wordt dat de samenwerking synergie en schaalvoordelen oplevert. Als groep hebben ze een groter bereik, kunnen ze hun dienstverlening optimaliseren en hun groei bestendigen.

Lees meer

Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info