Wat kunnen wij voor u betekenen?

Groei, overname of verkoop: wat uw plannen en behoeften ook zijn, wij kunnen ze financieren en operationeel ondersteunen. Voor elke investering wordt een financiële constructie op maat uitgewerkt. We overwegen zowel blokkeringsminderheden als meerderheidsparticipaties.

Groeikapitaal

Groeit uw onderneming (te) snel en kan uw bank niet altijd volgen? Zijn uw ambities groter dan uw financiële mogelijkheden? Wilt u uitbreiden, maar twijfelt u over de aanpak? Wij financieren uw groei en bieden u een klankbord, zodat u uw plannen en ideeën kunt aftoetsen. We stellen samen met u een plan op voor duurzame waardecreatie en bieden hands-on ondersteuning.

Management buy-out

U wilt het bedrijf waarvoor u werkt overnemen, maar kan de overname niet betalen? Wij onderhandelen de transactie, helpen ze te financieren en blijven ook na de overname betrokken. Zo realiseert u uw ambitie en de huidige eigenaar weet dat zijn onderneming in goede handen is.

Bedrijfsovername

Droomt u van een eigen bedrijf? Hebt u wel de capaciteiten, maar niet de financiële middelen? Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaat-overnemers die samen met ons willen investeren in bedrijven waarvan de eigenaar een opvolger zoekt.

Bedrijfsoverdracht

U bent eigenaar van een succesvol bedrijf en wil het verkopen? Wij kunnen u helpen. Samen met u zoeken we een geschikte overnemer en we participeren in de financiering.

Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info