MIDES

MIDES is een snel groeiend engineeringbureau, actief in projectsourcing. Organisaties die voor hun technische projecten zelf niet over de nodige resources beschikken, kunnen een beroep doen op de engineers en de expertise van MIDES. Het bedrijf levert gespecialiseerde projectbegeleiding voor de meest uiteenlopende opdrachten – van industriële en bouwkundige projecten tot gecontroleerde shutdowns, onderhoud en productieoptimalisatie. Daarnaast is het gespecialiseerd in CAD-engineering voor allerlei technische toepassingen en 3D-scanning van technische installaties, gebouwen en volledige sites. Momenteel telt MIDES 220 engineers die werken vanuit de kantoren in Roeselare en Geel, en op locatie bij klanten. 

In september 2016 investeerde Robur Capital in de management buy-out van MIDES door zaakvoerder Koenraad Stockman. Het doel: de groei van MIDES bestendigen. Robur Capital nam een meerderheidsbelang van 60%; de overige 40% bleef in handen van Koenraad Stockman. Op 24 oktober 2018 verkocht Robur Capital zijn participatie aan House of Talents.

Lees meer (1)

Lees meer (2)

“We zijn klaar voor de toekomst. In Robur Capital hebben we een sterke partner gevonden, een partner die onze verdere groei kan faciliteren.” (Koenraad Stockman, zaakvoerder MIDES)

Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info